A lakásbiztosítás miatt biztonságban tudom az otthonomat

Két év után végre befejeztük a házunk építését. El sem hiszem. Annyi ideje várunk már erre, hogy azt gondoltam sosem lesz kész.

Szeretem biztonságban tudni az értékeimet, így nyilvánvalóan a házamat is. Egy kollégám ajánlotta nekem a pannonsafe lakásbiztosítást, mivel neki ez már bevált. A Pannon Safe teljeskörű védelmet biztosít. Az ügyfelek elégedettsége elnyeréséért innovatív megoldásokat vezettek be az elmúlt időben. Ennek keretében a biztosító gépjármű támogatást is vállal, valamint kisállat és háziállat biztosítást is. Számomra ezek voltak a legmeglepőbbek. Ugyanakkor kiterjesztett garancia, vállalkozási biztosítás is köthető, de a tűz nélküli füst és koromszennyezési károk esetén is térítenek.

pannonsafe lakásbiztosítás

Szerencsére az én házam a város egy nyugodt, kellemes, családi övezetében épült, de persze sosem lehet tudni, milyen alakok fordulnak meg éjszaka a környéken. A Pannon Safe erre is megoldást kínál, hiszen a vandalizmus által keletkezett károkat, a graffiti károkat, továbbá a besurranással, illetve jóhiszemű beengedéssel összefüggő lopás esetén is megtéríti a veszteségeket.

Egy házban, a legtöbb károsodást szerencsére nem a betörők, illetve a vandálok okozzák, hanem az idő múlásával járó általános elhasználódások, valamint a szélsőséges időjárás. A biztosítócég természetesen ezeket a veszteségeket megtéríti. Továbbá a speciális okok miatt keletkező károkat is megfizeti: nyitva felejtett nyílászárón befolyt víz általi károkat, de a csőtörés következtében elfolyt víz árát is megtéríti. A fedezet mindezek mellett kiterjedhet a kerti bútorokra, a napkollektorokra és a napelemekre is.

Sosem lehet tudni, hogy mikor történik valami váratlan szörnyűség, emiatt én online kötöttem meg a biztosítást, így már az ajánlatkészítést követő nap 0 órakor biztonságban tudhattam a lakásomat, a pannonsafe lakásbiztosítás jóvoltából.