A legjobb élelmiszer oldal nem csak testépítéshez: Biocity.hu

Az egészséges életmód és az, hogy dolgozzunk a testünkön a mindennapok részét kéne, hogy képezze. Persze ez egy ideális felvetés sajnos, de milyen jó lenne, ha ezt mindenki a munkaadók és a média is belátná. És még mielőtt mindenki elkezdene fintorogni, hogy de hát nem lehet mindenki testépítő meg amúgy is az milyen egészségtelen, nem csak erre szeretném ezt a bejegyzést kifuttatni. Igen, nagyon jó lenne, ha az emberek többet törődnének a testükkel, és itt nem a túlsúlyos embereket akarom szekálni. Addig amíg te úgy érzed, hogy egészséges vagy, és nem érzel belső késztetést a fogyásra vagy a mozgásra, legyen úgy, ahogy te szeretnéd. Viszont a mozgás sok jövőbeli problémától megkímélhet, és ha tényleg súlyosan el vagy hízva, az akár halálos is lehet rád nézve. Ne hanyagold el magad a saját kényelmed érdekében.

Épp ezért szeretném ajánlani a Biocity.hu oldalát, ahol finom és egészséges ételeket, bio kozmetikumokat és vitaminokat találhatsz magadnak és a szeretteidnek. Én már régóta használom ezt az oldalt, és a bevásárlásom nagy részét is náluk szoktam elvégezni, hiszen a kenyerektől a tésztákon át a különböző reggeli kásákig mindent lehet náluk találni. Sőt a reformkonyha résznél még alapokat és fűszer keverékeket is tudsz venni.

Na, de szaladjunk ennyire előre. Szépen módszeresem bemutatom neked, Kedves Olvasó, a webshopot. A két fő részbe lehet bele kukkantani a főoldalon, ami termékeket tartalmaz. A többi márkák szerint csoportosítja a termékeket, ami már gyakorlott vásárlóknak van inkább segítségére, a negyedik pedig a drogéria, ami inkább a hölgyeknek kedvez. Persze, aki úgy érzi inkább ezek valamelyikére van szüksége, csak nyugodtan, nézzen rájuk.

A fő részek egyike a reform élelmiszerek, a másik pedig az étrend kiegészítők. Ezen az utóbbin belül találhat az ember vitaminokat is, amik nagyon elkelnek a manapság, főleg mert az emberek nem figyelnek oda az étrendjükre.Az emberek többsége ugyanis nem követi nyomon, mit eszik, és abból mennyi a vitamin bevitele, arról nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes a gyors kaja rendelés, de egy idő után az egészségünk rovására mehet, akármennyire is odafigyelünk annak sokszínűségére. Mert milyen egyszerű rendelni valami kínait vagy pizzát, ahelyett, hogy órákon keresztül főznénk. Arról nem is beszélve, hogy ha az ember egyedül él, és főz magára, hajlamos lehet 2-3 napra való ételt készíteni, és a hét többi részében pedig rendelni. Nem egészséges és nem épp jó. Persze van aki csak így tudja beleilleszteni az étkezést a napjába.


Mivel a Biocity.hu webshopjában található termékek még nem tartoznak a népszerű élelmiszerek közé, az áruk az átlagon fölött van, mint a rendes, bolti élelmiszereké, de, ha valaki sokat szeretne tenni az egészségéért, érdemes ezt is figyelembe vennie.


Az étrend kiegészítők pedig extra segítőkészen vannak feltüntetve, mert lehet az alapján válogatni közülük, hogy milyen problémára valóak: epe, allergia meg hasonlók. Ez mellett pedig a vitaminok is mind fel vannak tüntetve, így nem kell a sok fajta között elvesznie az embernek, mielőtt megtalálná a megfelelőt. De természetesen lehet használni a keresőjüket is, ha valaki valami konkrétra akar megoldást találni. Ez lehet akár mi, ha nincs a webshopban, természetesen, nem jeleníti meg.

Biocity.hu


Na, de mennyibe kerül a szállítás és hasonlók? 13 ezer forint alatt 1300 forint a szállítás, fölötte pedig ingyenes, mind házhoz, mind pedig pick-pack pontra. Hogyha csomag pontra kéred, akkor figyelni kell, hogy ne legyen több a csomag tömege 5 kilónál, ezekre 7 ezer forintig 700 forint a szállítás, fölötte ingyenes. A szállítás 5-6 napot is igénybe vehet, így nem árt, ha előre gondolkodik az ember, érdemes minimum egy hétre előre tervezni étrendet, ha esetleg ráér az ember, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen a hozzávalók után kapkodni.


Én inkább házhoz szoktam kérni a rendeléseimet, és mivel nagy híve vagyok a nagy bevásárlásoknak, általában bőven meg is haladom a 13 ezres határt. Persze tudom, hogy nem mindenki ilyen, így csak ezért senki ne érezze rosszul magát. Van jutalom rendszerük is, ami gyakorlatilag így néz ki: 10.000 Ft feletti vásárlásnál 0,5% jóváírás, 15.000 Ft felett 1% jóváírás, 25.000 Ft felett 2% jóváírás jár neked, ha pedig összesen már vásároltál 200 ezer forint értékben, ezek megduplázódnak. Ha pedig meghívsz másokat is, akkor megint járnak plusz kedvezmények neked is, meg annak is, akit meghívtál. Persze ezt az utóbbit nem kötelező igénybe venni, sőt regisztrálni sem muszáj, ha esetleg csak egyszer szeretnél tőlük rendelni próba képpen.

Remélem mindenkinek hasznos volt ez a kis ismertető. És motivál majd, hogy változtassatok az étkezési szokásaitokon, esetleg kezdjetek tudatosabban étkezni a Biocity.hu segítségével.