A sport babakocsi egy hasznos dolog

sport babakocsi

Mindig is érdekelt az építészet. Már kiskoromban, mikor nagyba legóztam, kitaláltam, hogy én bizony nagy koromba házakat fogok tervezni. Nagyon kevés olyan ember van, aki már kiskorában kitalálja, hogy mi lesz, és aztán az álmát valóra is váltja. Én ilyen voltam. A gimiben is megpróbáltam a tőlem telhető legtöbbet nyújtani, így az egyetemen felvettek építőmérnöknek. Azóta is házakat tervezek, a mi házunkat is én terveztem, és a feleségemmel nagyon boldogok vagyunk, különösen, mióta kiderült, hogy várandós. Egy gyermek születésére sosem lehetünk elég felkészültek, viszont azért mindent meg kell tenni, és mindent meg kell venni, hogy a lehető legjobb legyen neki. A gyerekszobát is én terveztem meg, és a gyerekünk kiságyát is megvettük már.

A babakocsinál viszont kicsit leragadtunk. Milyet vegyünk, egyáltalán mi éri meg? Mit kell ilyenkor figyelni? Na hát ez jó kérdés! Pedig a babakocsi fontos dolog, hiszen a gyerek rengeteg időt fog eltölteni benne, és a szülei is sokat fogják tologatni, így mindkét fél számára jó kell legyen.

Aztán a feleségem édesanyja átküldött egy weboldalt, ahol állítása szerint nagyon jó babakocsik vannak. Megnéztük, és tényleg széles volt a kínálat, nekünk a sport babakocsi típus tetszett a legjobban. Elegáns, kényelmes, mégis sportos és könnyen kezelhető.

A Mutsy Nexo ráadásul még jó áron is volt, épp hogy elérte a 100 ezer forintot, így ingyenes volt a szállítás. 6 színváltozatban is elérhető volt, amelyek közül a feleségem kiválasztotta a neki legszimpatikusabbat. A háttámlája állítható, így akár teljesen fekvő helyzetben is tud aludni a baba. A kupolája megvédi a huzattól, így nagy valószínűséggel nem fog könnyen megfázni a baba, ami azért jó. Egészen újszülött kortól lehet használni, egészen sokáig, ameddig megtanul járni, és nagyon picikére is összehajtható, így könnyen befér az autónkba.

A weboldalon pedig videókat is találtunk, amik ezért jók, mert sokkal jobban átadják a babakocsi milyenségét, mint a képek. A videóban azt is bemutatták, hogy lehet olyan picire összehajtani, hogy lehet állítani a háttámlát és a kupolát. Nagyon hasznos mindegyik videó, így ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg őket. Mivel a feleségemnek is nagyon tetszett, így megrendeltük.

A szállításra nem kellett sokat várni, szinte pár nap alatt kihozták az árut. Rendben megérkezett, a futár kedvesen nyújtotta át a csomagot.

Mi nagyon örültünk az új szerzeménynek és tényleg egész könnyű volt összeállítani, a végeredmény pedig meseszép. Nagyon jó a színe, nem koszolódik, és tartós, mégis könnyen állítható. Biztos vagyok benne, hogy a mi babánknak lesz a legszebb babakocsija a föld kerekén! Alig várjuk, hogy megszülessen!