A tökéletes munkavégzéshez pihentnek kell lenni

Építésznek lenni nem könnyű – állapítottam meg már 1 hónappal azután, hogy megismertem a férjemet. Régóta dolgozik a szakmában, de hiába a rutin, ez egy olyan terület, ami állandó koncentrációt igényel.

A folyamatos munka miatt gyakran fáj a háta, nyaka. Sajnos az ő esetében egy igazi férfias hozzáállásról beszélhetünk, de nem a jó értelemben. Hajlamos úgy tenni, mintha semmi gond nem lenne, és csak akkor mond igent a segítségre, amikor annak szükségessége megkérdőjelezhetetlen.

Egyik ilyen alkalommal, amikor már se jobbra, se balra nem tudott nézni a fájdalomtól, szóban rábólintott, hogy intézzek neki egy masszázst. Mivel komoly és visszatérő problémával álltunk szemben, szerettem volna egy olyan helyet találni számára, ahol minőségi munkát végeznek, és az ára is megfizethető, akár hosszútávú alkalmazás esetén is.

A “nyak masszázs Budapest” keresési kifejezés rengeteg találatot adott. Nem tudtam, hogy ennyi szalon van a városunkban, ráadásul az árskála minden része képviseltetik. Mivel elveszem a találatok tengerében, néhány ismerősömnek kértem ki a véleményét. Szívesebben megyek olyan helyre, ami bizonyítottan jó, mint egy ismeretlenre. A férjemmel is könnyebb dolgom lesz így, hiszen őt egy rossz tapasztalat után az égiek se vennék rá egy újabb próbára.

Az ajánlás tényleg remek kiindulópont, mint utólag kiderült. Nem gondoltam, hogy ennyire egybehangzó véleményeket kapok majd, de rengetegen ajánlották a Karma Thai Masszázs szalont.
Nagyon szép, igényes weboldaluk van, nagyon szimpatikus volt már első látásra is.

nyak masszázs Budapest

Ebben a szalonban profi, nagy gyakorlattal rendelkező masszőrök dolgoznak, akik éveket szentelnek a tradícionális, thai masszázs mozdulatainak elsajátítására.
Rengeteg kezelést kérhetünk a szalonban: fej-, hát-, nyakmasszázst, de teljes testes vagy páros masszázs is elérhető náluk.

A nyak masszázsa ideális azok számára, akik ülőmunkát végeznek. Kitűnően oldja a stresszt, javítja a koncentrációt. Nem csoda, hogy ilyen hatása van: a befeszült izmok által könnyedén nyomás alá kerülhetnek a különböző idegek, viszont a masszázs által mindez megszűnik.
Az ízületek és az izmok sokkal szabadabbá válnak, főleg, hogy egy ilyen nyaki masszázs során a vállak és a hát felső része is érintett az optimális hatás érdekében.

Meglepődtem, amikor eljutottam az árakat leíró bekezdéshez. Valóban itt a legjobbak az árak nyak masszázs terén Budapesten. Ár- érték arányban messze remekeltek a korábban átkutatott lista alapján, sőt, a hasonló árképzéssel dolgozó helyek közel sem ezt a minőséget mutatták.

Miután Janival teljesen meggyőződtünk róla, hogy itt akarunk időpontot foglalni, neki is fogtunk kipróbálni az online foglalórendszert. Nagyon tetszett, hogy ilyen modern megoldásaik vannak. Csak néhány kattintás, és máris megvan, hogy mikor mehetünk.
Ami kifejezetten tetszett, hogy nem csak az időpontokat lehet választani, hanem masszőrt is. Mivel a párom háklis, örültem, hogy erre is van lehetőség, mert ismerem, és egy unszimpatikus ember esetén képes lenne masszázs nélkül hazajönni.

A foglalás könnyen és gyorsan ment a könnyen kezelhető felületnek hála. Örültünk, mert már másnap délelőtt tudták Janit fogadni, szóval nem kellett túl sok ideig szenvednie még.

Izgatottan vártam, milyen élményekkel tér majd haza, de alaptalan volt az előzetes aggodalmam. Még nem láttam embert, aki ilyen büszke volt magára, amiért jobbra is, és balra is tudja forgatni a fejét. Azt mondta, nem csak az eredmény lett szuper, hanem maga az élmény is. Tetszett a helyiség, a légkör, az ott dolgozó személyek, vagyis tényleg minden tökéletes és nem csoda, hogy ennyien ajánlották.

Nagyon örültem, hogy ilyen véleménnyel van a Karma Thai Masszázs szalonról. Végül beleegyezett, hogy rendszeresen részt vesz majd ilyen kezelésen, aminek nagyon örültem. Nem csak azért, mert így nem lesz része többé ilyen fájdalomban, hanem azért is, mert így nem szólhat egy szót sem, ha magamnak is kérek egy időpontot.