Az autó meghibásodás nem játék

A férjem és én éppen együtt vacsoráztunk, amikor elmesélt egy nagyon ijesztő történetet, ami az egyik ügyfelével történt. A történet ott kezdődött, hogy szerettek volna egy garázst a nagy házuk mellé, ugyanis az ügyfele, akit Gábornak hívnak, nagyon szereti a régi autókat így munkája is ebből ered. Régi autóknak szervez különböző találkozókat és kiállításokat, így nem volt nagy meglepetés számomra, hogy ő maga is tulajdonosa egy ilyen régiségnek.
 A férjem nagy ámulattal mesélte, hogy mennyire gyönyörű az az autó és hogy ügyfele mennyire vigyáz rá, épp ezért szeretett volna egy garázst magának. Miután átadták a garázst még párszor beszéltek telefonon, mert egészen jóban is lettek.

Pont egy ilyen beszélgetésnél merült fel ez az eset, amikor a Gábor egy reggel felkelt, és megcsapta a benzin szag. Ezt szerintem nem kell ecsetelnem mennyire veszélyes, így azonnal fel is kapta köntösét és leszaladt a garázshoz, ahol megállapította, hogy bizony az iszonyatosan óvott autójából folyik az üzemanyag.
Teljes elkeseredésében gyorsan el is kezdett autószerelő után nézni, ekkor hívta a férjem, így ő is becsatlakozott a keresésbe, hogy segítsen neki a problémát minél előbb megoldani. Kissé olyan sorsszerű, de vicces is, hogy pont ugyanarra honlapra kattintottak és egyszerre mondták a telefonba: „Megtaláltam!”. Ezen kacagtak egy picit, majd megérdeklődték egymástól, hogy ki mit talált, és mind a ketten a metaautoszerviz.hu oldalra kattintottak. Együtt átnézték a honlapot és nagyon sok kedvező dolgot találtak. 

A metaautoszerviz.hu egy márkafüggetlen autószerviz, ahová életkortól és futásteljesítménytől független bármilyen autót vihetünk. Mivel itt akár régebbi típusú autókat is vállalnak, nem volt akadály ez a régiség sem számukra, sőt, a hangjukból kivehető volt, hogy még tetszik is nekik, hogy nem hétköznapi feladattal állnak végre szemben.

Az oldalon rengeteg szolgáltatás volt feltüntetve és mindhez tartozott egy körülbelüli ár is. Az árak táblázata egy kitűnő dolog, ugyanis teljesen kiszámíthatóvá teszi a fizetnivalókat. Ez, főképp nagy tételeknél óriási segítség, ugyanis így nem kell aggódnunk, hogy vajon mennyit mondanak majd a munka elvégeztével.
Az időpontfoglalás is nagyon egyszerű volt a weboldalukon, hiszen egy nagy „Időpontfoglalás” gombra kattintva már át is irányították a fiúkat az adott oldalra, ahol meg is adták a lehetséges időpontokat az autó szervizelésére. Ezek után csupán annyi volt a teendő, hogy válasszanak, majd véglegesítsék a folyamatot.
Számos jó dolgot is olvastak még a honlapon, például, hogy a díjmentes regisztrációt követően a lefoglalt időpontot bármikor módosíthatják, akár törölhetik is. 
Azt is látták, hogy ha elvégzik az autón a munkát, azt később nyomon is lehet követni, illetve azután jogosultak egy 10%-os törzsvásárlói kártyára is, ami a későbbiekben jól is fog jönni, hiszen annyira széleskörű a szolgáltatási listája a metaautoszerviz.hu-nak hogy nem csak nagyobb hibákkal, de akár egy szimpla gumicserével is el lehet az autót vinni hozzájuk.

A metaautoszerviz.hu munkatársai remek munkát végeztek, még akkor is, ha cseppet sem szokványos dologgal állítottak eléjük a férjemék. Profi munkavégzés, precizitás és végtelen szakértelemmel tudnám jellemezni, amit az elmondásaik alapján tapasztaltak a szervizben.

 A történet után már én is elmentettem az oldalukat, és ha bármi autóval kapcsolatos szolgáltatásra lesz, szükségem biztosan őket fogom választani.

metaautoszerviz.hu