Az építészet és a ráncos szemek kapcsolata

Már egészen kicsi koromtól kezdve tudtam, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Ez pedig az építészet volt. Mindig épületeket rajzolgattam, hidakat és hasonlókat, úgyhogy sosem volt kérdés. Bár kicsit féltem tőle, mert, ahogy nőttem, tisztában lettem azzal, hogy sokkal több a férfi a szakmában, és tartottam attól, hogy nem fogok elég megbecsülést kapni. Bár ez a félelem, bevallom, alaptalan volt, ugyanakkor mégis volt bennem egy kis szorongás emiatt, úgyhogy az elején sokkal többet dolgoztam. Munka után is mindig tökéletesítettem egy-egy terven, hogy még a jobbnál is jobb legyen. Még akkor is hajlamos voltam foglalkozni egy projekttel, amikor azt már elfogadták. Emiatt gyakran éjszakákat dolgoztam át, aminek pedig az lett az eredménye, hogy egy idő után megjelentek a szemem alatt azok a bizonyos kis ráncok, amitől szerintem minden fiatal nő fél.

Úgyhogy gyorsan elkezdtem megoldás után kutatni, ahogy észrevettem a problémát. Találtam is egy blog bejegyzést, az instantense.hu weboldalán (https://instantense.hu/szarkalabak-rancos-bor-fiatalon-a-szem-alatti-rancok-kialakulasanak-okai/), ami a fiatalon előbukkanó szemkörnyéki ráncokról szólt. Itt írták, hogy a sok, túlzott stressz miatt is megjelenhetnek idő előtt a szarkalábak, de a környezeti tényezők is nagyban szerepet játszanak (például az UV sugárzás, vagy a dohányzás). És naná, hogy a genetikának sincs elhanyagolható szerepe benne, és nyilván az sem segít, ha az ember folyamatosan grimaszokat vág, ráncolja a homlokát, összehúzza a szemeit. Igazából, a blog bejegyzésben olvasottak csak megerősítettek abban, hogy nem figyeltem eléggé oda magamra, illetve a bőrömre.

Szerencsére, nem csak egy ilyen általános áttekintés volt ez a cikk, mert egy megoldást is kínál: az oldalon meg lehet vásárolni az InstanTense Plus nevű szérumot, ami a LAUMAR kozmetikai cég egyik terméke. Mivel korábban még nem hallottam róluk, így utánaolvasgattam ennek a szérumnak, és igazából, mindent megtudtam, amit akartam.

Például azt, hogy független vizsgálatokkal igazolták a hatékonyságát, ami egyrészt rövidtávú, pontosabban azonnali, másrészt pedig hosszútávú hatással is bír.

Az azonnali hatás azt jelenti, hogy a szérum felvitelétől számítva pár percen belül már látható is az eredmény: eltűnnek a szem alatti táskák, kisimulnak a ráncok. Ráadásul ez több órán keresztül tart, úgyhogy ne csak egy pillanatnyi szalmaláng a dolog. A hosszútávú hatás pedig abban merül ki, hogy rendszeres használat mellett, a szarkalábak mélysége mérhetően és látványosan csökken. Egyébként kicsit részletesebben is lehet olvasni erről is a weboldalon, hogy hogyan és milyen vizsgálatokkal igazolták ezeket a hatásokat.

Megnéztem a hatóanyagokat is: a legérdekesebbnek számomra az argirelox peptid tűnt. Ez egy olyan anyag, vagy nem is tudom, aminek botoxhoz hasonló hatása van, és feltölti a szarkalábakat. Gondoltam is egyből, hogy na, ez az, ami kell nekem!

Átolvastam azért újra a blogot, és azt a bejegyzést is, amit először találtam meg (https://instantense.hu/szarkalabak-rancos-bor-fiatalon-a-szem-alatti-rancok-kialakulasanak-okai/), és nem totojáztam, meg is rendeltem gyorsan a szérumot, mielőtt meggondolom magam, vagy még ülök rajta napokig.

Úgy voltam vele, hogy nincs is veszítenivalóm, mert ha nem vagyok elégedett, akkor vissza tudom küldeni a krémet és a pénzemet is visszakapom, 30 napon belül. Ami extra sok szerintem, és ennyi idő alatt bőven kiderül, ha nem jött be a szérum.

Ha délután 5 óráig megrendeled, akkor már másnap ki is viszi neked a futár, ránéztem az órára és még éppen időben voltam. Az ígéretnek megfelelően, másnap már kopogtattak is az ajtómon, és átvehettem a csomagot. Azonnal dobtam el mindent, előkaptam a telefonom, hogy elolvassam, pontosan hogyan is kell használni az InstanTense Plus szérumot. Erről is van egy blogbejegyzés, mert a kellő hatékonysághoz nem mindegy, hogy hogyan használod. Szóval végigmentem a lépéseken, és vártam pár percet. Csukott szemmel. Amikor kinyitottam, rá sem ismertem magamra! A kis ráncok teljesen kisimultak, és sokkal frissebb lett az egész arcom ettől.

Nagyon boldog voltam, hogy végre megtaláltam a megoldást az állandó éjszakázásból fakadó problémákra, ráadásul még a pénztárcám sem sírt miatta. Ez tipikus “újra vevős” krém. Írtam is rögtön egy ötcsillagos értékelést az oldalon.