Az építészeti rendezvényre is a Herbiovit termékeivel szépülök

Amióta végeztem az egyetemen, elég szerteágazó az építészirodánál az, hogy éppen mivel foglalkozok, de mindig szívesen megyek vissza az alma materbe, ha hívnak. Legutóbb egy szakmai beszélgetésen vettem részt, ahol három meghívott kollégámmal beszélgettünk a nemzetközi építész szcénáról, a szakma legjelentősebb kortárs képviselőiről. Mindeközben nem szeretnék elmenni amellett sem, hogy mennyire fontosnak tartom, hogy a hallgatókat is már minél inkább bevonjuk ebbe a világba, ne legyen olyan, hogy “ők” meg “mi”. Még az én hallgató koromban is voltak közös, alulról jövő kezdeményezések, de egészen el vagyok képedve, mert mostanra már oda nőtte ki magát a dolog, hogy tulajdonképpen egyetemi berkeken belül már létrehoznak egy közös, szakmai műhelyt, ami összetartó és igencsak produktív. Izgalmas koncepció és egyedi látásmód jellemzi őket, igazán büszke vagyok rájuk! Emellett nőtársaimnak azt is szeretném átadni, milyen nőként érvényesülni ebben a szakmában – sokan tévesen azt gondolják, hogy a nők inkább a belsőépítészet felé húznak, abban jók, én pedig meg tudok őrülni az ilyen laikusok által igaznak gondolt állításoktól… Fontosnak tartom, hogy bármilyen szakmáról legyen szó, legyenek benne összetartó közösségek, hiszen egymástól is rengeteget tudunk tanulni. Már korántsem vagyunk úgy elizolálva egymástól, mint az elmúlt években, így szerencsére személyesen is tudjuk ezeket a kapcsolatokat ápolni, építeni, aminek én különösen örülök. Az építészet és a közösség mindenekelőtt! Ez a jelmondatom.

Azonban nem csak a fontos események előtt tartom lényegesnek azt, hogy milyen termékeket használunk a bőrünkre, illetve hogy mit fogyasztunk, de ha meg kell jelennem valahol, még inkább odafigyelek ezekre a dolgokra, ebben pedig nagy segítségemre van a Herbiovit által forgalmazott termékek tárháza. A szlogenjük, azaz a “Herbs for vitality” tökéletesen összefoglalja hitvallásukat, ugyanis a vállalkozás egyik sarokköve a gyógynövények használata. Alapvető a 100% vegán, tehát mindenféle állati alapanyagoktól mentes termékek forgalmazása, amellyel így nem csak az egészség megőrzéséhez járulnak hozzá többek között, hanem a fenntarthatóságra is felhívják a figyelmet. A webshopjukban forgalmazott termékek között nem találunk olyat, amely szintetikus illatanyagot vagy színezéket tartalmaz, ráadásul dermatológiailag tesztelt, minősítéssel rendelkező natúrkozmetikumok találhatóak meg a kínálatukban. Emellett multivitaminokat, étrend-kiegészítőket és finomságokat is találhatunk náluk.

A natúrkozmetikumok a gyógynövények speciális hatásait hasznosítják, emellett bizonyos termékek olyan hasznos, tiszta olajokat is tartalmaznak, mint az avokádó- vagy a jojobaolaj, amelyek szintén hozzájárulnak bőrünk táplálásához és puhaságához.

Az oldalon forgalmazott étrend-kiegészítők és vitaminok belsőleg támogatják meg az egészségünket az év bármely szakaszában. Télen pedig különösen érdemes mindezekre odafigyelni – a Herbiovitnál ráadásul nagyobb kiszerelésben is kifejezetten jó áron kaphatóak ezek a termékek.

A Herbiovit Delikát részlege pedig olyan csemegéket tartalmaz, amelyekkel egészséges módon tudjuk feltölteni energiaraktárainkat. Láthatunk itt például protein szeletet, energia golyót és liofilizált, azaz fagyasztva szárított gyümölcsöket is. Ezek a finomságok mind jó alternatívái a sebtében bekapott, nem sok tápanyagot tartalmazó reggeliknek, tízóraiknak és uzsonnáknak. Nem csak a vegánok, hanem a kiegyensúlyozott étrendet követők vagy akár a bizonyos ételallergiákkal küzdők is kiválóan be tudják építeni ezeket a munchokat az étrendjükbe. Én a gyerekeknek is szoktam csomagolni például a gyümölcsökből, és egyenesen imádják!

Az oldalon belül gyógynövény kisokost és blog szekciót is találunk, ahol számos hasznos ismeretet adnak át számunkra, ami főleg akkor jön jól, ha nem tudunk még sokan a gyógynövények jótékony hatásairól. A blog pedig még részletesebben taglalja az életmód és egészség témakörén belül felmerülő különböző topikokat, és hasznos tippekkel szolgál például a környezetbarát háztartáshoz, a nyugodt alváshoz vagy például az immunrendszer erősítéséhez. Ráérős napokon ezeket a cikkeket mindenképp ajánlom olvasásra, mert sok okosságot meg lehet belőlük tudni.

Szeretném tehát mindenki figyelmébe ajánlani ezeket a természetes készítményeket és csemegéket, hiszen a mi családunk nagyon meg van elégedve a minőségükkel, és úgy gondolom, másnak is jól jöhet ez az info. Az idősektől elkezdve egészen az igazán fiatalokig mindenki találhat a Herbiovitnál olyan terméket, ami megszólítja, ezért tényleg minden korosztálynak tudom javasolni ezt az online áruházat nyugodt szívvel! Az natúrkozmetikumaik között megtalálhatóak az alacsonyabb és a magasabb árú termékek is, különböző kiszerelésben, így mindenki megtalálhatja az igényeihez leginkább passzolót. A biztonságos fizetés garantált az oldalon belül, emellett ha valami ok folytán mégsem vagy elégedett a megrendelt árucikkekkel, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállal a Herbiovit. Ráadásul mivel a szállítás 10 ezer Ft-os összeghatár felett teljesen ingyenes, ezért már néhány termék rendelése esetén abszolút megspórolhatjuk ezt a pluszköltséget is. Ne habozz, látogass el az oldalra még ma, ha szeretnél tenni az egészségedért, esetleg egy csodakrémre van szükséged (akár célzott problémára is)!