Az új házunkhoz egy garnitúra kerti bútor is dukált

Felépíteni egy házat a családod számára nem kis kihívás, de még felújítani sem éppen kis falat. Mi a nejemmel a középutat választottuk: vettünk egy félkész házat, amit aztán a saját ízlésünk szerint fejeztünk be. Így megvolt minden élmény (és nyűg), ami csak kell, de legalább nem az alapokról kellett mindent kezdeni. Viszont így a gyerekeknek nem egy betondzsungelben, hanem egy kertes házban lesz lehetőségük felnőni. Ám valami még határozottan hiányzott! Ha van kertünk és teraszunk, akkor miért is le legyen kerti bútorunk? – gondoltuk. És itt érkezett el a keresgélés ideje, mikor nekiálltam nyomozni, honnan is lenne érdemes kerti garnitúrát rendelni. Így találtam rá a diszkontdepó oldalára, ahonnan azóta sikeresen megrendeltem egy kiváló bútorkészletet, és a további kerti elemeket tervezgetjük!

Szóval úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy kellemesebb elfoglaltságot nem is igen találhatnánk hosszú nyári estékre, mint a teraszon üldögélni és olvasni, míg a gyerekek a kertben hancúroznak. Ám ehhez hiányzott még valami. Valami, amire leülhetünk! Magamra vállaltam a feladatot, hogy felkutassam a jövendőbeli kerti bútorzatunkat, vegyen igénybe bármennyi időt is. Egy bökkenő volt csak: minden bútoráruházban horrorisztikus áron voltak kaphatóak a kerti bútor szettek. Őszintén, mikor először megláttam, hogy ami egy fokkal igényesebb a szokásos műanyag összeállításnál, az minimum 100.000 forintnál kezdődik. Mondanom se kell, egy felújítás után ha valamit nem akartunk, akkor az a felesleges pénzköltés. De nem adtam fel, és milyen jól tettem! Így bukkantam rá az oldalra, ahol aztán végül sikeresen rendeltem magunknak egy nagyon csinos kerti bútorszettet.

A diszkontdepo.com oldalára véletlenül bukkantam rá, de úgy voltam vele, hogy miért is ne adhatnék neki egy esélyt, hiszen benne van a nevében, hogy “diszkont”. Így eleve kedvezményes árakat feltételeztem. És igazam lett! Megláttam, hogy van kerti eszköz és bútor szekció is, hát azonnal kattintottam is, hogy többet tudjak. És végül így találtam meg azt az ‘Akita’ fantázianevű kerti szettet, amit végül megrendeltem. Fonott hatású, antracit színű bútorok párnával. Pontosan, amire gondoltam. Tökéletesen harmonizál az új házunk sötét faelemeivel és fehér falával! Ráadásul mindössze 31.990 Ft, plusz szállítási költség! Ennél kedvezményesebbet keresve sem találhattam volna!

A megrendelése is teljesen simán ment, mindössze pár adatot kellett megadnom a regisztrációhoz, és már ki is fizethettem. Innentől kezdve mindössze pár napot kellett várni, és jött is a hívás a futártól, hogy hamarosan érkezik. Esküszöm, úgy vártam, mint utoljára gyerekként a karácsonyt! Végtelenül elégedett voltam és vagyok a vételemmel, a nejemmel azóta is minden adandó alkalommal boldogan ücsörgünk bennük. És éppen ezért merült fel bennünk, hogy az oldalról nem csak bútorokat, hanem rengeteg mást is lehet rendelni, például kerti medencéket! Na, nem olyan klasszikus, feszített víztükrű házi csodákat, amik a hollywoodi hírességek kertjeiben vannak, hanem ezeket a hagyományos, összecsomagolható, de azért elég nagy medencéket. Milyen remekül eljátszanának benne a kölykök…

Úgyhogy elhatároztuk: legközelebb a nagyobb beruházásunk egy ilyen medence lesz! Ugyanúgy erről az oldalról fogjuk megrendelni, kiszállítással, mert egyikünknek sincs kapacitása még ezért is rohangálni az autóval. De minek is törjem a fejem ilyesmin, ha kiszállítással együtt is teljes mértékben megéri a Diszkontdepóról megrendelni a dolgokat?