Egy építkezésnek köszönhetően fedeztem fel a kedvenc boltomat

Egy barátommal közösen vezetünk egy építkezési vállalatot. Szerencsére jó ideje már elég sok megrendelést kapunk ráadásul az ország különböző tájairól. Ennek azonban van egy olyan hátránya is, hogy valamelyikünknek folyton mozgásban kell lennie. Gyakran egy ilyen munka hónapokat, vagy éveket is igényelhet.

Mivel az üzlettársamnak van már családja, ezért gyakran rám marad az a feladat, hogy a folyamatos ellenőrzést végezzem. Ennek következtében, gyakran más városban is van egy kis garzonom fenntartva, hogy ne mindig panziókban kelljen laknom. Tavaly Pécsen fejeztünk be egy közepes méretű projektet. Én még a tél folyamán költöztem le, akkor még nem nagyon szoktam motorra szállni, de kicsit elhúzódott a munka és így lent laktam egész nyáron is.

A gyorsabb, könnyebb és hatékonyabb közlekedés miatt a városokban, ahol dolgozunk, egy motort használok a közlekedésre, amikortól az időt is megfelelőnek találom. Tavaly márciusban is levittem a motoromat. Elkövettem azonban egy hatalmas baklövést:

otthon felejtettem a motoros kesztyűmet!

Hát anélkül viszont nagyon nehéz, és kényelmetlen motorra szállni. Viszont az sem volt opció, hogy ezért visszautazzak a 150 kilométerrel odébb levő otthonomba. Megkérdeztem hát a helyi melósokat, ugyanis a saját fix embereinken kívül mindig alkalmazunk helyi erőket is, hogy hol vehetek magamnak egy új motoros kesztyűt.

A srácok gondolkodás nélkül rávágták, hogy a sixgear lesz az én helyem!

sixgear

Ez a bolt ugyanis már több éve kiszolgálja a pécsi motorozók minden igényét. Olyan hosszan és olyan lelkesen beszélt a boltról, hogy kedvem lett volna nekem is ott hagyni csapot papot és nem foglalkozni a munkaidőmmel, hanem elmenni ebbe a fantasztikusnak megfestett boltba, hogy kiválaszthassam az új kesztyűmet! Pénteken azonban sajnos mindig elhúzódik a munka, mert szeretnénk minden folyamatot befejezni még a hét vége előtt.

Megnyugtattak azonban, hogy a bolt nyitva lesz szombaton is és akkor kényelmesen, a sietség fojtogató tudata nélkül válogathatok a jobbnál jobb cuccok között.

Szerencsére a sixgear márkaboltja jó helyen van, így könnyen megtaláltam. Már nagyon izgatott voltam amiatt, hogy miket fogok itt találni. A régi kesztyűm nem volt valami nagy szám. Igazából én hobbimotoros vagyok és tényleg csak arra használom, hogy ilyen szituációkban kimenjek a telepre dolgozni. De üzleti látogatásokra már inkább az autómba szállok be.

Azonban ez csak addig volt így, amíg meg nem érkeztem ebbe a pécsi boltba. Amint megláttam a sixgear jó minőségű termékeit, amiknek még az ára is megfelelő volt, rögtön tudtam, hogy a motorozási skálám palettája ki fog bővülni.

Itt olyan kényelmes és jól szellőző ruhákat találtam, hogy tudtam, többet nem lehet számomra kifogás sem az időjárás, sem az elegáns ruházat megtartása. Ezentúl mindenhova a sixgear ruhákban megyek a motorommal.