Építkezés?- haveroknak egyenpóló

Amikor a feleségemmel építkezésre adtuk a fejünket, azt hittük, hogy a megfelelő építész cég megtalálása lesz a legnagyobb problémánk a különböző munkafolyamatok alkalmával, ahogy haladtak előre, rájöttünk, hogy ez márpedig nem így lesz. Az építész céggel nagyon könnyen tudtunk közösen dolgozni, megtalálni a közös hangnemet, mind a két fél ugyanazt szerette volna, egy szuper házat ár érték arányos minőségi hozzávalókból. A tervek és az alapozás nagyon gyorsan követték egymást. A gondot a kivitelezés okozta, a megfelelő kivitelező megtalálója, amit kitaláltam, hogy segítsek magunkon és a helyzeten, még nincsen megfelelő létszámú munkás, hogy a barátaimat fogom be segédmunkási pozícióba hétvégente. Hogy valami poén is legyen a végén, egyen pólót rendeltem nekik, így azokon a hétvégéken, amikor hozzám jönnek segíteni, azokon ezen pólókat tudják hordani, mint egy nagy csapat olyanok leszünk.

A póló nyomtatás egy remek ötlet akkor is, hogyha meglepnék egymást az emberek, én ezt a póló nyomtatást arra használtam fel, hogy közösséget teremtsek a baráti társaságból. Az interneten keresztül sok mindent tud találni az ember, így voltam vele én is, hogy póló nyomatást ott biztosan fogok találni és így is lett.

Rengetek féle a cég tevékenységi köre, és nagyon megnyert az is, hogy interaktív a honlapjuk, nagyon sok képet és színt használnak, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét és érdeklődését a termékeik iránt. A honlap menüje nagyon jól használható, én is könnyen kiigazodtam a termékkínálatukban, és hamar a férfi pólók között találtam magam. Ott kezdtem el szemezgetni, hogy a fiúknak milyen vicces feliratú pólót válasszak, ami feldobja majd az első napjukat az építkezésen. Nagyon mókás és jópofa pólók vannak a honlapon, alig tudtam közülük választani, azt gondoltam, hogy ami ránk és barátságunkra jellemző, és kicsit kapcsolódik ahhoz a fizikai munkához is, ami vár rájuk az elkövetkező pár hétvégén. A honlap ugyan úgy működik, mint egy netes rendelős oldal, azt kellett nagyon összekombinálnom, hogy mindenki megküldje a méretét, amit a cég honlapján egyesével választottam ki, és minden egyes alkalomkor a kosárba helyezte a pólókat. Az alapszínnek a kéket választottam, elvégre férfiak vagyunk a feliratot pedig fehérnek. Nagyon jól mutat a képeket, és már alig vártam, hogy a kezemben tarthassam őket. A rendelés után házhoz szállítást kértem, a cég az ország egész területén nagyon sok kis üzlettel rendelkezik, de úgy gondoltam, hogy így az építkezés során időt, és energiát spórolok azzal, hogy a futár házhoz hozza majd a csomagomat, és nem kell érte bemenni az üzletbe. Pár napon belül ott volt a futár és vele voltak a pólók, úgyhogy a hétvégére, amikor szüksége lesz a pólókra a fiúknak, akkor már át is tudom nekik adni. A csomag kibontása után, ugyan az a remek minőség fogadott, mint ami alapján megrendeltem a pólók. Nem ért csalódás, hisz remek tapintású anyagból készültek a pólók, és a felirat is nagyszerűen harmonizált hozza. A varrás mindenhol tökéletes volt, ezért az erős fizikai munkát is nagyon szuperül fogják bírni, aminek nem csak a pólók, de a barátaim is ki lesznek téve. A barátok nagyon örültek az ajándékomnak, és rögvest fel is próbálták azt, majd a munka megkezdése előtt, teljesen át is vették, és az első napunk abban a pólóban zajlott.

póló nyomtatás