Gondolkodj előre!

Édesapám építési vállalkozó, nagyon sok munkája volt már, közel 30 éves tapasztalattal, és egy jól összeszokott csapattal rendelkezik. Miután elhatároztuk a feleségemmel, hogy építkezésbe kezdünk, nem is volt kérdés, hogy apa segítségét fogjuk kérni. Nála jobb szakembert keresve se találhattunk volna. Két hónapig maradunk még az albérletünkben, „lelakjuk” a kauciót, és utána kezdünk bele majd az építkezésbe. Apa azt javasolta, hogy érdemes lenne beruháznunk elektromos padlófűtésre, mivel azt sokkal könnyebb az elején beépíteni, mintha már a kész házat kellene emiatt szétszedni. Sokkal modernebb és hatékonyabb megoldás lenne, illetve már az első naptól kezdve, hogy ott vagyunk, nem kéne gázszámlát fizetni. Nem csak ez jelenti a csalit a számunkra. Minek után nem kellenének radiátorok, így sokkal több terünk maradna az alapterületből, mondanom se kell, Andinak ekkor fel is csillant a szeme.

Andira bízom a belsőt, hiszen rengeteg ilyen lakberendező műsort nézett, pontosan emiatt. Nekem, mint férfinak, nem igazán van érzékem az ilyesmihez. Andit viszont kifejezetten érdekli is, és így, hogy mindent a nulláról kell kezdenünk, mivel teljesen üres lesz a ház, ki tudja majd élni ezeket a kreatív dolgait. Nézelődhet majd bútorok közül, szőnyeget választhat, a fal színét, egy szóval mindent. Tudom, hogy jó ízlése van, hozzám közel is áll, így teljes nyugodtsággal fogom rábízni ezt a feladatot. Sokkal jobb a fantáziája is, mint az enyém, így el tudja képzelni, hogy mi nézne ki igazán jól. Szerencsére a pénz nem akadály, így nem azon fog múlni, hogy valamit megvehetünk-e. Mivel apa fogja csinálni, így már meg lesz spórolva egy tetemesebb összeg, amit a belsőre tudunk majd fordítani. Mindenki tudja, hogy egy konyhabútor, szekrény, kanapé milyen drágák tudnak lenni. De azzal is tisztában van szerintem mindenki, hogy ezeket jobb esetben egyszer kell csak megvenni, így érdemes már akkor úgy választani, nem pedig a legolcsóbbat előre sorolni.

elektromos padlófűtés

Pontosan emiatt a gondolat miatt döntöttünk az elektromos padlófűtés mellett, hiszen már az elején gondolnunk kell arra is, hogy lesznek majd gyerekek. El is mondom, hogy ez miért fontos dolog itt. A gyerekek az elején sokat vannak a földön, mert sokszor elesnek, eleinte a fekvés után csak kúszni és mászni tudnak csak, így nem szeretnénk, ha például télen, a hideg járólapon kéne lenniük, vagy azt, hogy mindenhova szőnyeget kelljen raknunk. Sokkal kényelmesebb és korszerűbb megoldás az elektromos padlófűtés. Apa mesélte, hogy van is egy olyan cég, ami ezzel foglakozik. Az elektromos padlófűtést már apa és a csapata nem tudja kivitelezni, viszont ajánlotta az elektromospadlofutes.info weboldalt, ahol korrekt áron és jól dolgoznak. Ő azért sokkal többet hall ilyenekről, hiszen ilyen körben mozog már jó ideje, így hozzá aztán lehet fordulni ilyen kérdésekkel, mert biztosan tud mindenre egy jó tanácsot vagy éppen egy jó ajánlást adni. Az elektromos padlófűtés nem csak kényelmi és gazdasági szempontból lesz jó nekünk, de gazdaságilag akkor is nagyon jó befektetés, ha egyszer bármi oknál fogva, szeretnénk eladni a házunkat. Az elektromos padlófűtés nagyon sokat fog dobni az áron, így tényleg nem kérdés egy percig sem, hogy radiátorokkal vagy elektromos padlófűtéssel szeretnénk megoldani a háznak a melegen tartását télen.