Gyors megoldás mindenre – LCDFIX!

Mindig nagy álmom volt, hogy építész lehessek. Emiatt kezdtem el idén az egyetemen ilyen szakirányon tanulni. Az egyetemi tanulmányaim miatt el kellett költöznöm a szülővárosomból a fővárosba, jelenleg kollégiumban lakom, így a lakhatásom költségei viszonylag alacsonyak, azonban hamar rá kellett döbbennem, hogy Budapesten sokkal drágább az élet, mint ott, ahonnan jöttem.

Jelenleg a szüleim által küldött pénzre támaszkodom mivel az óráim mellé nem tudok munkát vállalni, így igazán nem esett jól a felismerés, hogy a telefonomnak valószínűleg akkumulátor cserére lesz szüksége – mivel már egy napot két töltéssel is alig bírt ki.

Utánanéztem az interneten, hogy mik a lehetőségeim ezzel kapcsolatban, rákerestem, hogy telefon akkumulátor csere árak.

Szinte azonnal rá is találtam az lcdfix.hu oldalára, ami már első ránézésre is nagyon megtetszett. Már rögtön a felső sávban megtaláltam az akkumulátor cserére vonatkozó részt egyből a kijelző csere után. Erre kattintva kiválaszthattam, hogy iPhone, iPad, Samsung, Huawei vagy Xiaomi készülékről van-e szó. Rá is nyomtam a Xiaomi részre, ahol nagy megnyugvásomra az első dolog, ami felugrott az volt, hogy 1 órán belül kicserélik a Xiaomi eszközök akkumulátorát – így szerencsére nem kell napokig a telefonomat nélkülöznöm.

Lejjebb görgetve egymás alatt fel vannak sorolva a különböző típusú Xiaomi készülékek, amik mellett a telefon akkumulátor csere árak is fel vannak tüntetve. Így pontos összeggel kalkulálhatok, ami nagyon jól jön, mert van, hogy napról-napra élek már a kevés pénzemből a hónap végén, és szeretem rendszerezetten megtervezni a kiadásaimat, hogy kiszámoljam, hogyan fogok kijönni az adott pénzmennyiségből.

Ezen kívül az lcdfix.hu szerviz még nagyon sokféle dologban lehet a segítségünkre, vállalnak kijelző cserét, foglalkoznak adás-vétellel, és kiegészítőkkel is például.

Fordruljatok hozzájuk bizalommal!