HP Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett igazán megéri rendelni!

Egy irodában, legyen szó akármilyenről, mindig szükség van legalább egy darab nyomtatóra. Én legalább is még nem hallottam olyanról, hogy valakik teljes egészében mellőzték volna, és csak digitálisan intéztek minden ügyet, ettől függetlenül lehet, hogy én vagyok lemaradva egy pár lépéssel. Az tudom, hogy az én építész irodámban borzasztóan hiányozna, ha nem lenne, és hiányzott is, amikor figyelmetlen voltam, és hagytam a patront kifogyni. De szerencsére a hathatós segítség mindig kéznél van, így a HP Patron | Ingyenes Kiszállítás nélkül is jó üzlet lett volna, hát még vele, főleg onnan, ahonnan rendeltem! A titkárnőm nagyon rendes, mindig van egy-két hasonló tipp és trükk a tarsolyában.

Szóval építészettel foglalkozom, és az irodámban természetesen szükségem van nyomtatásra, nem csak az általam tervezett dolgok, de sok más egyéb miatt is, mint például szerződések, megbízások, kimutatások, de ha ügyféllel megyek találkozni és tárgyalni, akkor a műszaki számításokat is néha kinyomtatva viszem el. Tudom, egyszerűbb lenne mindent a laptopomon intézni, de egyszerűen van, amikor nem praktikus, ráadásul azt nem is tudom odaadni az ügyfeleimnek. A lényeg, hogy elég sokat nyomtatok, így nem ritka, hogy a nyomtató patron kiürül. Általában ilyenkor, mikor a gép jelzi, hogy üresedés van, szólni szoktam a titkárnőmnek, aki elintézi. Csakhogy megesik, hogy az ember egyedül marad, és meg kell oldania a dolgokat. Mit ad az ég, ha nem pont akkor kezdett el megint kiürülni, amikor az én drága titkárnőm két hét szabadságon volt?

Általában igyekszem korrekt és tisztelettudó ember lenni, ezért nem akartam zavarni őt a nyaralása alatt, azonban ez vészhelyzet volt, és fogalmam se volt, hogyan oldhatnám meg. Kénytelen voltam hát írni neki egy üzenetet, hogy ebben az egy dologban segítsen ki, nem tudom, hová forduljak. Szerencsére egyáltalán nem haragudott, és a válaszában elküldött nekem egy internetes címet, és azt a magyarázatot, hogy újabban innen szokta megrendelni ahelyett, hogy személyesen venné meg. Nem is akartam tovább firtatni a dolgot, szépen megköszöntem neki és további jó pihenést kívántam. Továbbra is tele voltam aggályokkal, hiszen fogalmam se volt, hogy hogyan fogok tudni majd boldogulni az oldallal, de hát felnőtt ember volnék, csak feltalálom magam.

El sem tudom mondani, mekkora szerencsém volt! Az oldal, amit a titkárnőm küldött, maga a csoda. Tartottam tőle, hogy nehezen fogok eligazodni rajta, de látszik, hogy szakemberek üzemeltetik. Mindamellett, hogy gyors és egyszerűen kezelhető, gyártók és típusok szerint is lehet válogatni a nyomtatók közül, és kiválasztani, hogy mi kell neked. Ráadásul a kiszállításért sem számolnak fel külön díjat, ami külön öröm! HP Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett, ennél jobb ajánlatot nem is igen kívánhattam volna! és még éppen időben voltam, hétfő lévén nem is halogattam tovább a megrendelést, azonnal kértem kettőt is, hogy tuti legyen tartalék. Gondoltam, ha minden igaz, akkor addigra pont megjön, mire cserélnem kell.

Így is lett, alig telt el pár nap, és a futár meg is hozta nekem a patronokat. A csomag hiánytalan volt és sértetlen, szóval a legkevésbé se lehet okom egyetlen panaszra sem. Pontosan azt kaptam, és annyiért, amire szükségem volt. Másnap jelezte a nyomtatóm, hogy kész, vége, kiürült, én pedig már cserélhettem is ki benne a patront az újra. Ha legközelebb kell HP Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy újra innen fogok rendelni, és azt hiszem leveszem ezt a plusz terhet a titkárnőm válláról. Így is van elég dolga, nem hiányzik neki még ez is, ráadásul ha ilyen egyszerű, akkor én is bármikor megcsinálom.