Ipad érintőüveg kijelző cseréje menti meg a házakat

Nincs is jobb egy jobb annál, mint a régi jó ismerősök, barátok egy nagy tömeget alkotnak és nekivágnak az éjszakának, hogy új kalandokkal legyen gazdagabb az életük. Ez történt a múlt hétvégén is. Egy vicces kocsmatúrát ejtettünk meg, még a vizsgaidőszak előtt, hogy kisimult idegekkel vágjunk majd bele.

Gergő barátom, aki építésznek tanul, picivel később csatlakozott, mert könyvtárban volt, mert valami projekten ügyködik. Nemrégiben kapott egy Ipad-et és egyszerűen imádja. Elmondása szerint, annyira megegyszerűsíti a munkáját, hogy nem cserélné el semmi pénzért. Ilyen az, amikor a szaktudás és az eszköz találkozik, akkor ér célt az adott kütyü mivolta. Amikor a társasághoz ért láttam, hogy nála van a táblagép, kérdeztem, hogy nem félti-e, mert sajnos a társaságunk nem igazán ismeri a mértéket, ha valaminek a megivásáról van szó. Gergő legyintett és mondta, amíg a táskájában marad, addig nagy baj nem lehet. Ennek örömére meghívtam az első körre és koccintottunk azokra a házakra, amik majd az ő keze munkája és a táblagépe segítségével fognak felépülni. Ez a jelenet maradt meg az estéből, a másnapot szerencsére otthon, értem meg, Gergővel a vendégkanapén. Durva egy éjszaka lehetett, megadtuk a módját rendesen. Kérdeztem, hogy emlékszik-e valamire, de nem igazán tudott erre a kérdésre mit felelni. Amikor elővette a kütyüjét, hogy megnézze valaki tett-e ki képet a múlt éjszakáról, a szörnyű dolog fogadta. A készüléke kijelzője be volt repedve, szinte használhatatlanná vált. Rég láttam olyan kétségbeesettnek és elkeseredettnek, mint akkor. A legnagyobb baj, hogy utazik most haza 3 hétre, hogy az egyetemi projekten dolgozhasson, mert ha jól sikerül, lehetősége lesz utána élesben is kipróbálni az eddig építészeti szaktudását. Magamat nem tartom túl együtt érző embernek, de abban a pillanatban éreztem, hogy a környezet is szomorú lesz. Próbáltam vigasztalni és mondani neki, hogy addig nem megy innen sehova amíg, nem találunk megoldást a problémájára.

A probléma a törött kijelző mellett, az is volt, hogy Gergő szülőfalujában nincs ilyesmi szerviz, és nem szeretné beadni sehova, hogy majd visszautazzon érte, ami teljesen világos. Mivel jó problémamegoldó képességem van, azaz tudom, mik a jó keresőszavak googleben, azonnal segítségül is hívtam. Ipad érintőüveg csere kulcsszóval kezdtem és a sok hasznavehetetlen oldal közt megtaláltam azt, ami orvosolhatja a problémát! Egy elég meggyőző oldalon olvastam egy még meggyőzőbb szolgáltatásról, ami, energia befektetés nélkül néma anyagi térítés ellenében a törött kijelzőből új állapotba hozza a barátom kütyüjét. Ez egy olyan szolgáltatás, ami törött képernyő üvegekre, rossz akkumulátorokra specializálódott szerviz, és ami különlegessé teszi az az, hogy az ember a karosszékéből intézheti mindezt. Nem kell útra kelni és személyesen beadni, akár sorokat kivárni, vagy okoskodó szakikat hallgatni, hogy lehetett volna megelőzni és a többi. Egyszerűen csak küldenek egy futárt az eszközért, amiből el kell távolítani a kártyákat és pár nap múlva, újra tökéletes formájában élvezheti az ember, a megjavított és visszaszállított táblagépet, vagy mobilt. Széles márka választékkal dolgoznak így még a legnévtelenebb eszközt is képesek szervizelni. Bár most egy ipadról van szó, amit minden sarkon javítanak, bár nem túl eredményesen. Nem is beszélve arról, hogy olyan árakon, hogy ha az ember egy kicsivel többet fizetne, akkor már egy új készüléket is tudna venni. Ezen az oldalon, viszont nem ez fogadott. Hanem, az a remek, szerintem Magyarországon egyedi szolgáltatás pofátlanul megérős árakkal.

Gergő nagyon megörült ennek, mert akkor haza szállítatja a megjavított készüléket és nem kell kevesebb időt töltenie a családja nélkül, mert az építészet egy kemény és gyönyörű szakma, ami rengeteg időt igényel. Viszont ilyen szerviz mellett az ember, ott lehet ahol, akivel akar!