Nemcsak az építészetben fontos a biztonság és tartósság

Az építészet szerintem elképesztő dolog, sőt a mai modern kultúránk egyik alapjának is mondható; alapjai már jóval előttünk megkezdődtek és vannak olyan elemei, amelyekre a mai napig nincsen biztos válasz – ilyenek például az ókori Egyiptom piramisai… de tény és való, hogy az ember a megfelelő szakértelemmel felvértezve csodákra képes, főleg, ha még szorul bele némi fantázia, kreativitás és jó ízlés is – erre is van számos példa klasszikus és kortárs építészeti remekek között egyaránt. Az építészet bizonyos esetekben lehet művészet is, sőt nagyon sok esetben az adott korszak művészeti stílusait is visszatükrözik az épületek – személy szerint nagy hódolója vagyok a gótikának, amely például éppen az építészetre volt leginkább jellemző. Tudtad, hogy ez a neve annak a stílusnak, amelyben például a milánói dóm épült? Ha tetszik és így keresel rá, akkor még számtalan hihetetlen remeket is láthatsz. Végtére is: nem véletlenül helyezkedtem el magam is az épülettervezés területén.

Viszont a tervezés nem csak ilyenkor fontos, hanem akkor is, ha ennél jóval kisebb, mindennapi használati tárgyakról van szó – például a konyhai edények. Ez elsősorban akkor tud kritikus lenni, ha egy nagy, forgalmas, éttermi konyhába keresünk felszereléseket, viszont ekkor sem kell aggódni – elvégre mindenki rendelkezésére áll többek között a rozsdamentes fazék 100l méretben a Hunnia Kristály Kft-nél, amely biztos, hogy mindenki igényét kielégíti mind kivitelezésben, mind minőségben!

Ahogyan az épületeknél is fontos az időtállóság, hiszen jó esetben nem csupán pár évre tervezzük őket, így ugyanezt a konyhai edények tervezésénél és gyártásánál is illik figyelembe venni, ahogyan hasznos szempont a választásnál is; főleg, ha nagyobb terhelésnek lesznek kitéve várhatóan. Éppen ezért, hogyha egy rozsdamentes fazék 100l méretű, akkor egyértelmű, hogy várhatóan hatalmas súlyt kell majd kibírnia és ennek megfelelően több módon kell biztosítani, hogy biztonságos és hosszan használható eszközzé váljon a konyhában, elvégre ekkora súllyal probléma esetén már egy valóban veszélyes darabról beszélhetünk.

A fentiek érdekében készülnek egyrészt rozsdamentes acélból, hiszen a korrózió is határozottan megrövidíti a fazekak élettartamát. A másik ilyen az, hogy a fülek rögzítése jóval stabilabb, biztonságosabb az egyszerű háztartási fazekakhoz képest – és ez nem azt jelenti, hogy azok ne lennének megfelelőek! Azok, de be kell látni, hogy egészen más súlyt kell kibírniuk, ennélfogva már típusú rögzítéseket is igényelnek. Ennek pedig teljes mértékben eleget tesz minden termék a Hunnia Kristály Kft forgalmazásában, sőt egy speciális technológiával is kerültek kialakításra, amely azt a célt szolgálja, hogy az indukciós laphoz használat közben a lehető legtökéletesebben illeszkedjenek ezek a nagykonyhai fazekak és a különböző edények egyaránt. A gyártás során alkalmaztak más egyéb trükköket is, amelyek egytől egyig a minél jobb kihasználhatóságot szolgálják és amelyek miatt mind megéri befektetni ezekbe az edényekbe, főként, ha valaki éttermi célú felhasználásra keres eszközöket.

Jómagam ugyan tervezőként sajnos nem tudom személyesen hasznosítani ezeket, viszont az egészen biztos, hogy minden esetben kiváló minőségű darabokról van szó, hiszen az ismerősi körömben már nagyon népszerűek a vendéglátóiparban dolgozóknál – és az is bizonyos, hogy ez nem lehet véletlen! Én magam egyértelműen ajánlani tudom a Hunnia Kristály Kft weboldalát és a rozsdamentes fazekaikat egyaránt. Ezekkel a termékekkel biztos, hogy biztonságos és tartós fazekakat kapsz, nem csupán “egy” fazekat”!