Rendezvényszervezés egy építészeti remekműben

Az építészet a lehető legkülönbözőbb területek számára készít belső és külső tereket, melyekkel az élet minden területén találkozhatunk. Mióta létezik civilizáció, létezik építészet is. Az épületek használata során – attól függetlenül, hogy milyen céllal épültek – a legfontosabb talán az, hogy milyen terekkel rendelkeznek és azok milyen funkciókat látnak el.

A kedvenceim a tágas, világos terek, különösen a rendezvényhelyszínek. Amikor események szervezésébe fogok, mindig a helyszínt nézem meg először, mert sokat segít annak meghatározásában, hogy mi hová fog kerülni az adott esemény vonatkozásában. Például esküvő esetén nagyon fontos a vendégek szórakoztatása is.

Ezért nagyszerű lehetőség egy selfie gép esküvő kapcsán, hiszen annak érdekében, hogy a vendégek is jól szórakozhassanak, egy fotóautomata kitűnő választás. Sőt a fotósarok, amelyben elhelyezésre kerül, csupán 3×3 méter alapterületet követel. Így a rendezvény helyszínén sem foglal túl sok helyet. Ezért is jöhet jól egy selfie gép esküvő alkalmával meglepetés gyanánt, hiszen kicsi, egyszerű, mégis garantálja a szórakozást.

A selfie gép esküvő alatti bérlése összetett, de mégis magas színvonalú megoldást nyújt, ha szeretnénk, hogy megörökítésre kerüljenek a megismételhetetlen pillanatok. Hiszen ez a kis masina egy fényképezőgép vakuval ellátva és fotónyomtató is egyben. Így aki szeretne magáról egy vagy éppen több képet, máris kézhez veheti azt/azokat. Az elkészített képek száma határtalan, hiszen végtelen darab kép elkészítésére alkalmas a gép a bérlés időtartama alatt.

Apropó időtartam. A szelfigép 4, 6, de akár 8 órára is bérelhető, sőt, amennyiben igény van rá, további órákra is megoldható, felár ellenében. Jó hír az idősebb generáció tagjainak, hogy az üzemelés ideje alatt a selfiegep.hu munkatársa készséggel segít minden érdeklődőt abban, hogy rendeltetésszerűen tudja használni a gépet.

Sőt, az élményt tovább fokozza, hogy különböző vicces kiegészítők, szemüvegek és parókák is igénybe vehetők, így változatos, olykor szokatlan képek is készülhetnek. Az egyediséget erősítendő különböző hátterek közül választhat a megrendelő. Az alapár tartalmazza egy sima, fehér háttér használatát, de amennyiben másra tartanak igényt, további, fantáziadús hátterek közül is lehet választani, ennek azonban külön költségei vannak.

Azoknak sem kell aggódnia, akik nemcsak maguknál szeretnék tartani az elkészült képeket kinyomtatva, de szívesen megosztanák azokat a közösségi médiában is. A selfiegep.hu ugyanis készséggel adja át digitálisan az elkészült fotókat a szolgáltatást megrendelőknek, így azok könnyedén megoszthatók vagy tovább küldhetők.

A selfiegép tehát nyerő lehetőség nemcsak a vendégek, de az ifjú pár számára is. Hiszen ha felkérnek egy fotóst, hogy készítsen kreatív képeket vagy fotózza az eseményeket, akkor ő csak rájuk tud figyelni, míg a vendégsereg lefotózza majd magát a selfiegép segítségével Mivel sokan egyébként is szoronganak egy fényképész kamerája előtt, talán a hangulat is oldottabb lesz ezáltal.

Nem mellesleg az építészeti jegyeket, jellemzőket is kiemeli egy ilyen fotósarok, melyben a selfie gép esküvő alatt helyezkedik el, hiszen a tágas, nagy terek úgy tűnik, hogy elnyelik, de valójában fényeivel és dekorációival mégis kitűnik onnan.