Weboldal készítő céget kerestem a vállalkozásom weboldalához

Szabadúszó építészként már többen tanácsolták nekem, hogy legyen egy saját bemutatkozó oldalam, ahol be tudom mutatni a szolgáltatásaimat, és így akár az interneten keresztül is könnyedén rám találhatnak az új ügyfelek.

Sokat gondolkodtam azon, hogy legyen-e saját weboldalam, de végül is arra jutottam, hogy miért ne élnék az internet adta lehetőségekkel? Abban biztos voltam, hogy ehhez mindenképp egy profi csapatot kell találnom akik modern honlapot készítenek az én igényeim szerint.

weboldal készítés

Egyik nap mintha a kollégám rácsatlakozott volna a gondolataimra, elküldött nekem messengeren egy linket, amire kattintva a Keresőben Első weboldal készítés szolgáltatásával találtam szemben magamat.

Ezen a weboldalon a weboldal készítés menetét olvashattam el. Nagyon alaposan tájékoztatott ez az oldal arról, hogy hogyan dolgoznak, mi az a tíz legfontosabb kérdés, amit meg kell válaszolnom ahhoz, hogy a weboldalt el tudják készíteni. Ezek a kérdések olyan alaposan meg voltak fogalmazva, és részletesen ki voltak fejtve, hogy gyakorlatilag igazán egyszerű dolgom volt végigmenni rajtuk és összeírni a kérdésekre a válaszokat, így meglepően gyorsan összeállt a fejemben, hogy pontosan mit is szeretnék a weboldallal. Tele van az egész leírás nagyon jó, inspiráló gondolatokkal, amik teljesen beindították a fantáziámat, és csak úgy száguldottak az ötletek.

Így elég hamar az árajánlatkéréshez jutottam. Abban biztos vagyok, hogy ez a csapat nagyon komolyan veszi a munkáját, hiszen nagyon meggyőző a kommunikáció az oldalukon. Ezen kívül bátran listáztak tíz olyan weboldalt, amit ők készítettek, így az eredményeiket azonnal meg lehetett tekinteni, és ezzel a betekintéssel pontos képet kaptam arról, hogy milyen weboldalakat tudnak készíteni.

Több véleményt is olvastam, amiből kiderült, hogy ügyfél centrikusak és gyorsan dolgoznak, és ez a gyorsaság nem megy a minőségi munka rovására. Azt gondolom, hogy azok alapján, amit a weboldalon tapasztaltam, velük közösen biztos, hogy egy modern, naprakész weboldalt tudunk kialakítani, ami tökéletesen illeszkedik az elképzeléseimhez.