Fürdőszoba csempe ötletek az internetről egy barátnőmnek

Amióta a játszótéren halottam a bluetooth-os eszközökről, én is a kényelmes tervezés híve vagyok, igyekszem nem improvizálni, hanem mindent kényelmesen átgondolok és a lehető legkényelmesebb eszközöket használva készítem el a terveimet. Az erről szóló blogbejegyzésemet itt olvashatjátok: https://archilink.hu/a-kenyelmes-tervezes-muveszete/.

Az építészetet sokan a belső építészettel keverik össze. Ha szereted az építészetet, akkor automatikusan hajlamosak lakberendezőnek nézni a barátaid. Így volt ez, mikor ez egyik barátnőm megkért, hogy segítsek neki a fürdőszobája felújításában, mert ő teljesen tanácstalan volt az ügyben.

A találkozásunk napja előtt jobban beleástam magamat a fürdőszoba felújításba, annak a lépéseibe.

Találtam egy nagyszerű oldalt, ahol lépésről lépésre leírják, mire kell figyelni a tervezéskor. Valahogy annak ellenére, hogy egy kreatív embernek tartom magam, mindig is szerettem, ha valami pontokba van szedve. Akkor sokkal logikusabbnak tűnik a számomra, sokkal egyszerűbben meg tudom jegyezni és érteni azt.

A fürdőszoba tervezés 9 lépése pedig teljesen logikusan volt felépítve a furdoszobaotletek.hu oldalon. A felújításban nincsen semmi nehézség, de amikor ott van az ember és élesben próbálkozik, gyakran a leglogikusabb lépéseket is elfelejti. Éppen ezért egyből be is tettem az oldalt a könyvjelzőim közé.

Az első pont a színvilág, ezt hagytam utoljára, minden máson hamar átrágtam magam. A színekkel mindig bajban voltam, túl sokat kedvelek belőlük, túl sok a választás, a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen és a barátnőmet ismerve nem állhatok elő valami klasszikus összeállítással.

Úgy döntöttem, hogy a csempékről készült írást is áttekintem. Remek ötlet volt, ugyanis ahogy az egyes csempefajták, a burkolatok és a mozaikok, dekorok leírásait olvasgattam máris különböző fürdőszoba csempe ötletek ugrottak be.

Attól tartottam, hogy nem lesz elképzelésem a színekről és a burkolatokról, de az oldalon a csempék sokszínűségét látva csak úgy özönlettek a fürdőszoba csempe ötletek, az oldal képei megihlettek, a modern, divatos fürdőszobákat szerettem volna ötvözni a barátnőm kedvenc színeivel és különleges dekorokkal.

A hosszas ötletelgetés után elégedetten dőltem hátra a székemben, tudva, hogy nem leszek bajban, amikor holnap segítenem kell neki. Bár abban is biztos vagyok, hogy neki is vannak fürdőszoba csempe ötletek a tarsolyában, így is biztosan összehozunk valami remek fürdőszobát.