Az építkezéseknél a csatornázás gondos tervezése, kivitelezése is fontos

Egy barátnőm, Annamari két éve ingatlant vásárolt, de mivel nem volt olyan sok pénze, egy világosabb szuterént vásárolt, ami viszont cserébe frissen volt felújítva, és igen dizájnosan nézett ki.

A probléma csupán az volt, hogy hamarosan vizesedések jelentek meg, s kiderült, hogy bizony el van rontva a csatornázás, s az időszakos dugulásokat is ez okozza mind a darálós WC-ben, mind a lefolyóban.

Annamari eléggé kétségbeesett, de egy kollégája, Feri mondta neki, hogy nézzen rá a https://vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldalra, mert ismeri a céget, nagyon jó munkát végeznek, megbízhatóak és professzionálisak.

Ferinél rengeteg fajta munkát megcsináltak már, és tényleg látszik az oldalukon is, hogy egyáltalán nem csupán mezei duguláselhárítással foglalkoznak, hanem például szennyvízcsatorna kiépítésével és karbantartásával, javításával is is.

Annamari végül fel is hívta őket, és már az első percekben érezte, hogy a megfelelő csapatot kereste meg, mert maximálisan segítőkészek voltak vele. A nagyobb munkához a felmérés még hátravan, viszont az akutabb, kritikusabb problémákat gyorsan és szakszerűen orvosolták.

Amikor ezt meghallottam, át is küldtem a https://vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldalt egy volt évfolyamtársam számára, aki nemrég szintén dugulásra panaszkodott, ő viszont meglepődve, ám örömmel mesélte, hogy pár napja már megoldódott a gondja, és képzeljem el, ugyanezt a csapatot javasolta számára a szomszédja is. Az eredménnyel pedig annyira elégedett volt, hogy azt tervezi, hogy a kazáncserét is velük fogja megcsináltatni.

Ezt persze elújságoltam Annamarinak is, aki lassacskán megnyugodhatott, hogy akkor tényleg jó szakemberek fogják végezni nála a felújítást.